Familieopstellingen

Een familiesysteem wordt gevormd door het gezin van herkomst en de achterliggende familie. Een onbewuste verstrengeling in een familiesysteem kan de oorzaak zijn van verschillende, soms ondefinieerbare, problemen.
Ondanks de vele opstellingen die ik voor mezelf heb gedaan of heb begeleid, blijft dit systemisch werk (familieopstelling) me mateloos boeien.

Een familieopstelling draagt bij aan het herstellen van de natuurlijke orde

Wortels

Familieopstelling

Soms hebben we op bepaalde levensthema’s geen goed antwoord, zoals bijvoorbeeld verdriet, extreme boosheid of angsten. Of op een kruispunt in je leven staan en niet weten welke richting te kiezen.
Therapievormen of interventies lossen het probleem niet altijd op, ze raken dan niet de echte kern. Een opstelling helpt om verborgen of onbewuste verbanden te zien en geeft inzicht in mogelijke wegen om op los te komen van verstrengelingen. Het laat zien hoe de dynamiek in je familiesysteem is opgebouwd en geeft een diepgaand inzicht in jezelf en de plek die je hebt in het systeem. Een familiesysteem is voortdurend op zoek naar evenwicht: net zolang tot de balans is hersteld.

Deze familieopstellingen geef ik 1x per maand in het Vijfde Huis Gouda, van 19:30 tot ca. 22:00 uur.

 

Aanmelden / kosten

Als ervaren begeleider van familieopstellingen wil ik deze avonden graag doen voor een kleine bijdrage van € 10,- p.p. Wat overblijft van deze bijdragen -na aftrek van de geringe locatie kosten- gaat naar een goed doel wat door de aanwezigen ter plekke wordt gekozen. Neem even wat contact geld mee: scheelt weer administratie! Meld je aan via onderstaand formulier.

Geef s.v.p. aan of je representant wilt zijn of dat je een opstelling wilt doen (!!!)

Planning:
Donderdag 20 april,
Donderdag 25 mei,
Donderdag 22 juni.

Je krijgt van mij een mailtje of er die avond een plek is voor jou. VOL=VOL. Meestal doen we 3 tot 5 opstellingen op een avond.

Locatie:
Het Vijfde Huis, Jan. P. Thijsselaan 45 te Gouda. Ingang links. Parkeren voor de deur. Aanvang 19:30 uur tot 22:00 / 22:30 uur.

 

 

foto