Business coaching

Gedurende mijn sales- en marketing tijd bij een grote verzekeraar heb ik veel mogen binnenkijken bij bedrijven. Vanuit m'n interesse voor de mens achter het bedrijf leidde dat vaak tot sparren met de ondernemer over zijn werkelijke doelen, problemen en personeel. Geboeid ook door hun drive om hun schip door de stormen heen te leiden.

Geld verdienen blijkt keer op keer slechts één van de doelen.

Business coaching

Als ondernemer wil je soms je ideeën en gedachten tegen iemand aanhouden. Iemand die je uiteraard kunt vertrouwen en die het bedrijfsleven kent. En vooral niet bang is om je te confronteren met wat hij van jou hoort en ziet.
Ik kan met een frisse blik samen met je sparren: is dat wat je doet passend voor jou als mens, sluit het aan bij je missie als ondernemer, kortom zit je op de voor jou juiste weg. Geen analyse van de cijfers: daar heb je de financiële adviseurs voor.  Het geeft lucht aan je geest en werkt bijzonder verhelderend en inspirerend. Helderheid over wat je te doen staat. Of het nu over je organisatie gaat, over jezelf of allebei. Ik ben in diverse branches werkzaam en houd daardoor een brede kijk.

DSC_5364José Donatz Fotografie

Zakelijke investering
Degene die jij bent als ondernemer komt voort uit je jeugd. Daar ligt de basis waardoor je bent wie je bent. Daar ligt ook de sleutel naar jouw missie van jouw bedrijf. We snappen samen dat zakelijk en persoonlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Zie het als een soort sparringpartner, leuk en inspirerend. Iemand die anders naar jouw wereld kijkt en daardoor andere dingen ziet en/of dingen anders ziet.

Medewerkers
In deze tijd staan we onder hoge druk. Er is maatschappelijk gezien nogal wat gaande.  Naast coaching van de ondernemer heb ik vaak ook gesprekken met medewerkers om kijken wat er speelt en wat ze nodig hebben om weer vooruit te komen en met plezier te blijven werken. Een medewerker die goed in z’n vel zit en met plezier naar het bedrijf komt is uiteraard heel waardevol.

Waar kan ik je mee van dienst zijn:

  • Het maken van keuzes in de bedrijfsvoering die passen bij jouw missie
  • Het vinden van een uitweg, als je vastloopt in je onderneming
  • Het (her)vinden van balans tussen zakelijk en privé
  • De ontwikkeling van je leiderschaps-kwaliteiten
  • De coaching van medewerkers
  • Ondersteuning bij functionerings- en begeleidingsgesprekken

Mijn bedrijfsmatige achtergrond
– Directeur/ eigenaar Academie voor Psychologica (tot 1-1-2020)
– Sales en Marketing Nationale-Nederlanden Pensioen (tot 1-9-2009)
– Projectmanagement Amro Bank tot (1-9-1986)

Organisatie (bedrijfs) opstelling

Een organisatieopstelling geeft inzicht in wat er speelt binnen een organisatie en/of een team. In een opstelling worden de fundamenten van de organisatie zichtbaar. Met de opstellingen werken we aan het beter stroomlijnen van de organisatie.

Opstellingen worden vaak gedaan met representanten, maar dat is niet altijd nodig. Een opstelling kan ook tijdens een coachsessie – dus één op één –  plaatsvinden.

 

Wortels

Interesse?

Neem contact op voor een kennismaking en om te kijken wat ik voor je/ jullie kan doen.