Never a dull moment in my life...

Mede doordat ik veel verschillende trainingen verzorg en veel mensen ontmoet voor coaching ervaar ik wat ik doe vooral ook als een speeltuin. Nooit een saai moment en nooit (!) een dag dat ik er geen zin in heb. Ik geef veel energie en krijg dit ook uit m'n werk. M'n missie is om mensen in beweging te krijgen. Ik daag uit en confronteer. Het proces wat daarmee op gang komt leidt tot ontwikkeling.

82D14E9B-A173-419A-8621-AB45D471A919_1_201_a

Inmiddels heb ik door m'n brede ervaring het nodige meegemaakt en gedaan. Never a dull moment is voor mij de standaard. Ik ben geen specialist maar een generalist want dat houdt voor mij dit werk leuk, uitdagend en boeiend. Mocht je iets zoeken wat hier niet tussen staat dan mag je altijd contact zoeken. Ik ken meestal wel iemand die met jouw vraag wel verder kan. No problem!

foto coaching

Coaching

Als gecertificeerd trainer en coach heb ik ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Hier heb ik veel mogen leren over persoonlijke ontwikkeling, relatie, missie & visie, loopbaan en persoonlijk leiderschap.

Lees meer

Rode beuk

Trainingen

Als je investeert in mensen loop je natuurlijk het risico dat ze weggaan. Is het beter om dan maar niet in ze te investeren? Als je niet investeert loop je ook het risico dat ze blijven. Hierdoor loopt de kwaliteit van de organisatie terug. Stilstand is immers achteruitgang.

Lees meer

 

foto coaching

Relatietherapie

Een relatie is prachtig, heerlijk èn een uitdaging… In een relatie is er het verlangen om bij elkaar te mogen en te kunnen leunen. Wat ook een goede basis voor een gezonde relatie is. Aan de andere kant heb je ook de bewuste én onbewuste verwachtingen van elkaar. De ander kan echter niet altijd voldoen aan deze (onuitgesproken) verwachtingen. Los van de vraag of dat wat je onbewust uitbesteed aan je partner meestal je eigen klus is.

Lees meer

foto Teams

Teams

Een standaard training sluit vaak niet aan bij wat er nodig is voor het team. Hierdoor wordt de kern van het probleem niet of slechts ten dele, aangepakt. Vragen als ‘hoe functioneert het team?’, ‘is er een echte samenwerking?’, ‘is de interne communicatie veilig?’, ‘werkt men met plezier of omdat ze hun hypotheek moeten betalen?’  bepalen mede de basis voor een maatwerktraining.

Lees meer

Pad door Bos

Business Coaching

Vanuit mijn sales en marketing achtergrond bij een grote verzekeraar heb ik veel mogen binnenkijken bij bedrijven. Mogen sparren met de ondernemer over zijn doelen, problemen en personeel. Geboeid ook zeker door de drive van ondernemers om hun schip door stormen heen te leiden. De missie van de onderneming is hun schip. Geld verdienen is uiteindelijk slechts een doel.

Lees meer

foto familieopstellingen

Loopbaan

Het werk wat je doet: is dat wat je écht graag wilt? Kom je ’s-morgens fluitend je bed uit om aan het werk te gaan? Ik hoop voor je van wel! Ruwweg 40 arbeidsjaren dit niet doen is m.i. een verspilling van je leven.

Lees meer

Interesse?

Neem contact op voor een kennismaking en om te kijken wat ik voor jullie kan doen.